Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid:

pimverzijl.nl streeft er naar om de gebruiker van pimverzijl.nl  zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Verzijl.nu aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op pimverzijl.nl 

Privacy:

pimverzijl.nl  respecteert de privacy van alle bezoekers van pimverzijl.nl. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door pimverzijl.nl  zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright:

Niets van deze website mag zonder toestemming van pimverzijl.nl  worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.